Judynak újabb beavatkozásra kell vállalkoznia, ugyanis nem egyformán öregszik az arca. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, közel 20 évvel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet a Groovehouse énekesnője, Judy. A sztár ennek következtében eddig 35 műtéten esett át, és úgy tűnt, hogy ezennel a beavatkozások sorozata véget ért. 

Ám nemrég kiderült, hogy a híres édesanyának nem egyformán öregszik az arca, ezért újbóli operációnak kell alávetnie magát. Az arca műtött területein jobban látszik az idő múlása, jobban öregszik a bőr. 

Most pedig a plasztikai sebészével posztolt egy közös fotót, aki hosszú évek óta kíséri Judyt a gyógyulás útján, és most újabb beavatkozásra készülnek. 

"Közel 18 éve az "életem része"... Ráadasul hamarosan vele tölthetek egy egész napot! Neki köszönhetem, hogy újra igazi NŐ lehetek, aki vissza adta a tükröt a kezembe, és amiért nem tudok elég hálás lenni neki... Egyszerűen csak IMÁDOM ŐT! Már alig várom hogy találkozzunk." - írta a fotó alá az énekesnő. 

Kisbabát vár a Groovehouse énekesnője, Judy?
Egy tévés produkcióban szerepelt nemrég Judy, és úgy tűnt, mintha nagyon is gömbölyödne a sztár pocakja. A mindig vékony Judy vajon csak felszedett pár kilót, vagy ott lapul már a pocakjában a kis lurkó? Mi mindenesetre nagyon szorítunk! Összeszedtük a két adás fotóit...