Vastapsot kapott a Down-szindrómás lány a szépségversenyen

modell szépségverseny Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi tettet hajtott végre Mikayla Holmgren: a 22 esztendős lány első Down-szindrómásként indult el a Miss Minnesota USA szépségversenyen.

Mikayla Holmgren nagyon tehetséges, még gyermekként megtanult táncolni és szívesen foglalkozik modellkedéssel. Ezúttal a Miss Minnesota USA szépségversenyen indult el, és bár nem nyert, két különdíjat is besöpört, ráadásul a közönség is vastapssal jutalmazta.

"Szinte sokkot kaptam a díjak kihirdetésekor. El is sírtam magamat" - mesélte meghatódva a verseny után a szépség.

Nem ő az első Down-szindrómás modell egyébként, aki sikereket ér el a kifutón, Madeline Stuart korábban egy neves New York-i divatbemutatón tűnt fel.

Kemoterápiás kezelést kap Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20171129-kemoterapias-kezelest-kap-a-rakos-szekhelyi-jozsef.htmlMűtétjét követően belevág a kemoterápiába Székhelyi József, akinél nemrég rákot diagnosztizáltak az orvosok. Dr. Life--Biztosan jól mosol kezet? Ilyen baktériumok vannak a hosszú körmök alatthttp://www.life.hu/drlife/20171028-ennyi-bakterium-van-a-hosszu-kormok-alatt.htmlA hosszú körmök mindig is a nőiesség, a kecsesség szimbólumai voltak. Ugyanakkor a hatalmas karmok lehetőséget adnak a különböző betegségek kialakulásra is, főleg ha nem tartunk be néhány alapszabályt. Dr. LifeOrigoAnyák, akik rondának látják gyereküket: őszinte vallomásokhttp://www.life.hu/drlife/20171128-anyak-akik-rondanak-latjak-gyerekuket-oszinte-vallomasok.htmlA legtöbb anyuka úgy véli, a saját gyermekei a legszebbek a világon. Vannak azonban olyanok, akik pont az ellenkezőjét gondolják. Egy mobiltelefonos alkalmazáson keresztül pedig meg is vallhatják azt, hogyan éreznek. Dr. Life--Kórházba került Dopeman édesapja, ezért keres húga mellé segítőt a zenészhttp://www.life.hu/drlife/20171128-korhazba-kerult-dopeman-edesapja-segitot-keres-huga-melle-a-zenesz.htmlDopeman édesapja kórházba került, a zenész ezért kér Facebook-oldalán segítséget a rajongóitól. Olyan embert keres, aki ezalatt az idő alaltt segíteni tudna édesanyjának a beteg húgával kapcsolatos teendőkben. Dr. Life--Brazil specialista kezeli majd az X-Faktor-győztes Riccóthttp://www.life.hu/drlife/20171128-brazil-specialista-kezeli-majd-az-x-faktor-gyoztes-riccot.htmlA 2009-ben autóbalesetben lebénult szlovák származású Ricco Claudiával közös 20 millió forintos X-Faktor nyereménye nagy részét a gyógyulására szeretné fordítani. Dr. LifeOrigoLelki megrázkódtatásai tették beteggé Zalatnay Cinit http://www.life.hu/drlife/20171127-som-lajos-es-aradszky-laszlo-halalaba-betegedett-bele-zalatnay-cini.htmlZenésztársai elvesztésébe betegedett bele Zalatnay Cini, nagyon megviselte a folyamatos gyász. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.