Geszti Péter szokásától eltérően ezúttal a problémáiról is beszélt a Lakástalkshow vendégeként. A dalszövegíró elmondta, hogy 18 évesen majdnem megvakult.

Dalszövegíróként, rapperként és reklámszakemberként is dolgozik Geszti Péter, akit többnyire vidámnak és kiegyensúlyozottnak látnak az emberek, pedig ő is átélt sok nehézséget az életében. Ezekről a Lakástalkshow című műsorban beszélt, ahogy egy komoly egészségi problémájáról is, amelynek következtében majdnem megvakult.

Geszti Péter 18 évesen majdnem megvakultForrás: VIASAT3/Labancz Viktória

„18 éves koromban majdnem megvakultam. Retina leválásom volt és kihagytam egy évet a főiskolán. A katonaságtól vittek el egyébként, borzasztóan szenvedtem egy éven, másfél éven keresztül, operáltak, megéltem azt, hogy megvakulok a bal szememre, megéltem azt, hogy hónapokig ágyban kellett feküdnöm, nem láttam a világot. A bal szememen gyakorlatilag szinte semmit nem láttam" – mondta Geszti, aki ennek ellenére pozitív ember maradt, pedig édesapja halála is nagy nehézség volt. „Átmentem valamin, ami nem tartozik hozzá a normál élethez és ugyanígy a családi drámák, az, ahogy a nővérem meghalt, aztán ahogy az apám meghalt, ez a betegség dolog összerakott egy olyan típusú pszichét, ami a mai napig bennem nem egy negatív, keserű gondolkodást és erőteret rakott össze, hanem azt a szándékot, hogy mindig pozitívan kell gondolkodni" – vallotta be Geszti.