Születése óta egy tűzfolt található Sarah Taylor arcát, ám a lány nem rejtegeti aprócska szépséghibáját, Instagramján arra próbálja meg ösztönözni az embereket, hogy fogadjuk el önmagunkat.

A 21 esztendős Sarah Taylor jelenleg a New York-i Egyetem hallgatója és az Allure magazinnak elárulta, korábban bizony nem volt könnyű elfogadnia önmagát, ráadásul Instagramján a mai napig kapja a rosszindulatú kommenteket. Ez azonban már nem szegi kedvét, úgy érzi, küldetése, hogy megtanítsa az embereket az elfogadásra.

cropped as much as i could but u can still see the massive pile of clothes in the back ¯\_(ツ)_/¯

Sarah (@sruhtaylor) által megosztott bejegyzés,

„Az emberi természethez hozzátartozik, hogy arra vágysz, hogy elfogadjanak, és ha azt veszed észre, hogy különbözöl másoktól, akkor hajlamos vagy kiközösítettnek érezni magadat. Egyszer azonban felhagytam azzal, hogy túl sokat foglalkozzam mások véleményével, és azóta sokkal jobban érzem magam." – árulta el a lány a magazinnak.

DM me more hate it fuels me

Sarah (@sruhtaylor) által megosztott bejegyzés,

Mint mondja, úgy tekint a foltjára, mint egy olyan dolgora, amiben különbözhet másoktól, ez pedig örömre, ünneplésre ad okot. Ma már nem szégyenkezik, sikerült megszeretnie önmagát. Naponta oszt meg önmagáról fotókat, hogy ezzel adja a világ tudtára, nem szabad, hogy egy testi hiba miatt kirekesztve éreznünk magunkat.