Kórházba vitték John Mayert

Forrás: Jesse Grant / Getty Images North America / AFP -
műtét John Mayer kórház vakbélgyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba vitték John Mayer amerikai énekest, akin vakbélműtétet hajtottak végre az orvosok.

John Mayert, Katy Perry expasiját helyi idő szerint kedd reggel vitték a New Orleans-i kórházba – írja a TMZ az énekes szóvivőjére hivatkozva. A hírek szerint vakbélgyulladása volt, azonnal megműtötték.

A 40 éves énekes együttesével, a The Dead and Company-vel épp turnézik, ma este is lett volna egy koncertjük, de ezt a váratlan műtét miatt a rajongók legnagyobb bánatára le kellett mondaniuk. Azt egyelőre nem tudni, Mayer mikor térhet újra vissza a színpadra.

John Mayernek vakbélgyulladása van Forrás: Jesse Grant / Getty Images North America / AFP
79 éves korában elhunyt Shashi Kapoor, indiai színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20171205-79-eves-koraban-elhunyt-shashi-kapoor-indiai-szineszlegenda.html79 éves korában elhunyt a neves indiai színész, Shashi Kapoor. Veseproblémái miatt az utóbbi időben kórházban kezelték. Kult--Saját macskája tette tönkre Kulcsár Edina karácsonyát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-sajat-macskaja-tette-tonkre-kulcsar-edina-karacsonyat.htmlMár javában készül a karácsonyra Kulcsár Edina, ám van valaki, aki akadályozza a dekorálásban: a macskája, Joy. TV + SztárokOrigoMegbetegedett Berki Natasa Zelykehttp://www.life.hu/drlife/20171205-megbetegedett-berki-natasa-zelyke-nati.htmlMegbetegedett Berki Nati - számolt be erről a hírről Hódi Pamela az Instagram oldalán. Dr. Life--Budapest utcáin sétálgat Antonio Banderas - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-budapest-utcain-setalgat-antonio-banderas-video.htmlA budapesti karácsonyi vásárban sétálgatva töltött fel videót a Facebookjára Antonio Banderas. TV + Sztárok--Élő adásban szólt be Berki Krisztián Megyeri Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-elo-adasban-szolt-be-berki-krisztian-megyeri-csillanak-video.htmlMegyeri Csilla és párja, Zsolti a FEM3 Café vendégei voltak, ahol Berki Krisztián faggatta őket. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét és beszólt kolléganőjének. TV + SztárokOrigoŐ a világ legszebb kislánya: 6 évesen már modellkedik - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20171205-o-a-vilag-legszebb-kislanya-6-evesen-mar-modellkedik-fotok.htmlA 6 esztendős orosz Anastasia Knyazevát választották a világ legszebb kislányának. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.