Kétséges volt, hogy Orbán József részt vehet-e zenekarával, a 100 Folk Celsiusszal az Omega nagykoncertjén, de végül teljesült az álma. Ugyan csak rövid időre, de színpadra állt: két ember kellett, hogy feltámogassák.

Valóra vált Orbán József álma, és színpadra állhatott zenekarával, a 100 Folk Celsiusszal az Omega nagykoncertjén. A nagybeteg zenészt a zenekar vezetője, Littvay Imre konferálta föl, aki leszögezte, Józsi a betegágyáról kelt fel, hogy ott lehessen a koncerten. Ugyan nem játszott sokat, mindössze két szám erejéig tudott állva maradni, de bizonyára sok erőt adott neki a közönség szeretete: vastapssal ünnepelték őt. Az azonban látszott, hogy a rajongóknak van miért aggódniuk, ugyanis Orbán Józsit ketten támogatták fel a színpadra.

Orbán József, a 100 Folk Celsius frontembere színpadra álltForrás: Facebook/100 Folk Celsius

A zenésznek azonban kitartott az ereje, és még a koncert utáni bulin is részt vett. Ott nagy meglepetés érte a barátokat, ugyanis egy fiatal nővel érkezett. Nem vagyok túl jól, de remélem, lesz ez jobb is" – mondta a Borsnak a zenész, aki tényleg szinte megfiatalodott gyönyörű barátnője oldalán. A hölgy mindenben támogatja és ápolja őt, ezért lehet ott a 100 Folk Celsius fontosabb koncertjein. „Nem tudtunk róla, hogy van egy ilyen gyönyörű védangyala Józsinak. A lány láthatóan óvja mindentől, és amikor csak lehet, mellette van. Most kiderült, sokat tett azért is, hogy Józsi itt lehessen a koncerten. Ápolja, vigyáz rá, lelki és testi támasza. Látszik, hogy nagyon szereti" – mondta a zenész egyik kollégája.

Októberben ismét kórházba került Orbán József
Májusban került a Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinikára Orbán József, miután erős nyomást érzett a mellkasában, és októberben újra kórházi ellátásra szorult. A zenész sajnos egyre többet betegeskedik. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!