Megvágták a kisbaba arcát a császármetszés alatt

"Forrás: Shutterstock " -
Születés kisbaba vágás császármetszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Császármetszéssel segítették világra a budapesti házaspár harmadik gyermekét, de a vágás során sajnos a kicsi arcát is megvágták. A szülők segítséget és jogászt is keresnek.

A budapesti anya első két gyermeke minden komplikáció nélkül, természetes úton született, a harmadikkal is ilyen élményekre készültek, de sajnos másként lett. Magzatvízszivárgás miatt siettek be péntek este a kórházba, másnap délben már lélekben készülniük kellett arra, hogy valószínűleg ezúttal császármetszéssel jön majd világra a kislányuk. A műtét közben sajnos a kislány arcát is megvágtál. Az anya nyilvános Facebook-posztban kért segítséget.

A kislány arcát is megvágták a császármetszés alatt - Képünk illusztráció "Forrás: Shutterstock "

"A legfontosabb, hogy szeretnénk, ha kislányunk arcán a későbbiekben nem maradna nyoma ennek a vágásnak. Ehhez keresünk ismerőseink illetve ismeretlenek segítségével megfelelő szakembert. A képen a seb jelenlegi állapotában, mintegy 2 héttel a szülés után látható. Másodlagos, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy orvosi műhibákkal foglalkozó jogászt is keresünk" - írta az anya a nyilvános Facebook-bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.