Operációra van szüksége Szilágyi Istvánnak: a szemét kell megműteni

Forrás: Youtube/GyorPluszTV -
operáció szemműtét szilágyi istván Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok gonddal kell megküzdenie most az ország Lópici Gáspárjának, vagyis Szilágyi Istvánnak: fia bántalmazta őt múlt nyáron, ami miatt hónapok óta előzetesben van, emellett egy operációra is szüksége lenne a színésznek, de a családi helyzet miatt erre most nincs esély.

Szilágyi István nagyon aggódik fiáért, akit tavaly nyár óta csak a tárgyalásokon látott. Péter ugyanis bántalmazta őt a vád szerint, ezért előzetes letartóztatásban van hónapok óta. Nagy szomorúság ez a színművésznek, hiszen ő hazavárja fiát annak ellenére, hogy gyermeke megverte őt. A bíróságon körmeszakadtáig védte gyermekét, de úgy tűnik, hogy Péter még egy darabig nem fog szabadulni.

Szilágyi István fia miatt halogatja a műtétet Forrás: Youtube/GyorPluszTV

Éppen elég lenne a gondból ennyi is, de Szilágyi Istvánnak még egy operációra is szüksége lenne: szemműtét kellene a színművésznek, ugyanis nagyon rosszul lát. Tavaly már volt egy beavatkozása a bal szemén, de sajnos a jobb szemén is szürke hályogot találtak. „

most minden gondolatomat eltereli, hogy a fiam börtönben van. Nem tudok így másra koncentrálni,

Lokálnak
Kettős látásom volt, sokáig nem javult a bal szemem, az operáció után sem, legalábbis nem abban az ütemben, ahogy az orvos korábban jósolta, hanem kicsit lassabban. Már öreg vagyok, talán. A jobb szemem nem volt olyan ramaty állapotban, mint a másik, ám amikor az javult, elkezdett zavarni, hogy ezzel sem látok túl jól. De itt a tél, most nem gyengülhetek le, szükség van minden erőmre"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.