hátfájdalom mellkisebbítés Amber Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose nagy melleivel és hatalmas fenekével vált híressé, azonban egyik védjegyétől szeretne szabadulni. A mellét kisebbítené a modell.

Amber Rose mindig is büszke volt kerekded idomaira, de már fájdalmat okoz neki mellei hatalmassága. A Kanye West barátnőjeként elhíresült modell háta nem bírja már el azt a nagy súlyt, ezért komolyan elgondolkozott azon, hogy mellkisebbítést végeztet magán, sőt már hamarosan át is esik a műtéten. Régóta fontolgatta az operációt, de voltak aggodalmai.

Amber Rose mellei nem lesznek már ekkorák Forrás: Origo

"A melleim borzasztóan nehezek, fáj tőlük a hátam. Nem tudok szűk felsőket felvenni nagymamás melltartó nélkül, de nagyon aggódok a hegek miatt" - mondta korábban Amber Rose, akinek úgy tűnik már eloszlottak a kétségei, mivel Instagram-sztorijában bejelentette, hogy nemsokára át is esik a műtéten.

Amber Rose a melleit markolássza – Videó

Amber Rose leginkább arról híres, hogy hatalmas domborulatai vannak, amiket gyakran meg is mutat. Legújabb videóján a melleit markolássza! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.