Natasha Coates Angliában él és egy igen ritka rendellenességgel harcol mindennap, Natasha tulajdonképpen mindenre allergiás, beleértve a saját könnyeit, a hajának növekedését, de még a testmozgást is, amiről ennek ellenére sem hajlandó lemondani.

Natasha alig 22 éves és immunológiai rendellenességgel él együtt. Allergiás az ételekre, de még a napfényre is.

Natasha Coates allergiás az ételekre, de még a napfényre isForrás: Northfoto

Nemrég egy tévéinterjúban így beszélt a betegségéről. „Az állapotom miatt a sejtjeim a legtöbb hatásra, ételre, napfényre, vízre és így tovább, rosszul reagálnak. Szerencsére

a legtöbb élelmiszer csak valamilyen testi tünetet okoz, de van olyan, amely a halált jelenti számomra.

– mesélte a fiatal nő, aki azt mondja az olyan alapreakciókat, amelyektől mások szenvednek, mint a viszketés és a fáradtság, már megszokta. Retteg azonban a garatjában kialakult duzzanatoktól, amelyekre természetesen ő is azonnal gyógyszert vesz be.

Natasha retteg azonban a garatjában kialakult duzzanatoktólForrás: Northfoto

Natasha a saját könnyére, de még a hajára is allergiás. „Sokan visszakérdeznek ilyenkor, hogy hogyan lehet valaki a saját hajára allergiás. Nos, amikor nőni kezd a hajam, akkor

a fejbőrömön hatalmas hólyagok jelennek meg,

és olyan, mintha savval locsolnák a bőrömet” – mondta Natasha, aki ezért mindig leborotválja a haját. "Nem ezzel születtem. 18 éves voltam, amikor először jelentkeztek a tünetek, de csak majd 20 hónappal később tudták diagnosztizálni az orvosok."

Natashának vörös csíkok jelennek meg az arcán, valahányszor elsírja magátForrás: Northfoto

Natasha ennek ellenére sem adja fel az álmait. Ő az Egyesült Királyság egyik legsikeresebb mozgássérült tornásza. A korábban hosszú szőkésbarna hajkoronával a gerendán ugráló lány, ma is ugyanúgy ott van az edzéseken, és számos versenyen remek eredményeket ért el. "Van olyan allergiám, ami kegyetlen fájdalmat okoz, egy másik pedig akár meg is ölhet. Nekem mégis a könnyek a legnehezebbek" ; mondja a 22 éves nő, akinek vörös csíkok jelennek meg az arcán, valahányszor elsírja magát. „A legtöbb ember így, vagy úgy, de eltudja rejteni a fájdalmát, a sértettségét mások előtt. Nekem azonban minden látható az arcomon.”

A fiatal lány a testmozgásra is allergiás, amiről ennek ellenére sem hajlandó lemondaniForrás: Northfoto