Egy évnyi kórházi ápolás után két hete engedték haza a színművésznőt velemi otthonába. Törőcsik Mari harmadjára jött vissza a halálból: kétoldali tüdőgyulladása volt, amibe az orvosok szerint bele kellett volna halnia.

Az egész ország aggódott Törőcsik Mariért, aki egy évig kórházi kezelésre szorult. A szíművésznő küzdött a betegség ellen, és szerencsére ismét meggyógyult. Két hete engedték ki a kórházból, határtalanul boldog, hogy végre otthonában lehet.

Ismét visszajött a halálból Törőcsik MariForrás: Filmteam

"Látják? Megint visszajöttem! Most már harmadszor. Nem olyan könnyű ám engem leírni, én még a klinikai halálból is visszahoztam magam. Most legutóbb kétoldali tüdőgyulladásom volt, amibe elvileg bele kellett volna halnom, azt mondták az orvosok... Sajnos az időjárás-változás rossz hatással van rám" – mondta a Best Magazinnak Törőcsik Mari, aki szeretettel gondol vissza az elmúlt évekre, de az elmúlás gondolatával még nem békélt meg. „Nem gondolok az elmúlásra, de nem tudok megbarátkozni a halál gondolatával, pedig fiatalkoromban azt mondták az öregek, majd megbékélsz vele, ha idősebb leszel. Hát én a mai napig nem tudom elfogadni... De ha majd el kell mennem, ne kelljen szenvednem, legyen kegyes hozzám a sors, ezt kívánom. Többször hallottam olyanoktól, akik jártak a halál mezsgyéjén, hogy nagy világosságot láttak, és lenézve látták a műtőasztalon a testüket az operáló orvosokkal. Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Csak nagy sötétséget" – mondta a színművésznő.