Stephen Fry két hónapja küzd a prosztatarákkal, videüzenetet küldött rajongóinak

prosztatarák betegség Stephen Fry orvos kórház rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznél, Stephen Fry-nál karácsony előtt diagnosztizáltak prosztatarákot. Küzd a kórral, 12 perces videóüzenetet küldött rajongóinak. 

Stephen Fry angol humorista, színész és regényírót olyan filmekből ismerhetjük mint A hal neve Wanda vagy az I. Q. - A szerelem relatív. Most Twitter oldalára töltött fel egy videót, melyen követőivel és rajongóival osztja meg betegségének történetét - írja a Dailymail.

Karácsony előtt influenza elleni védőoltást kért orvosától, aki elküdlte egy kivizsgálásra. A doktor aggódni kezdett PSA szintje miatt, majd egy MRI vizsgálaton kiderült: prosztatarákja van.

Fry a videóban azt mondja, rengeteg hálával tartozik férjének és családjának, akik támogatják őt, és azt is leszögezi: remélei, van még néhány éve ezen a Földön, mert élvezi az életet, és nem akar menni sehová.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.