Orbán Józsi barátnőjét, Andit sokan húszévesnek nézik

Forrás: Mokka -
100 Folk Celsius barátnő daganat Orbán József rák kemoterápia beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal barátnője mindenben támogatja a rákkal küzdő Orbán Józsit, aki ma ünnepli 70. születésnapját.

Mint arról korábban már beszámoltunk, jól halad a rákkal küzdő Orbán Józsi gyógyulása, már csak 2-3 kemoterápiás kezelés van hátra. Barátai és rokonai mindig ott vannak mellette és természetesen barátnője is támogatja őt.

A Bors azt írja, Andi már 15 éve ismeri az énekest és elkísérte őt az Omega decemberi jubileumi koncertjére is. A 43 éves barátnő nagyon fiatalos, akár 10-20 évet is simán letagadhatna korából.

Sokan fiatalabbnak néznek, ami nagyon hízelgő, de nem igaz, nem vagyok már húszéves. Józsival tizenöt éve ismerkedtünk meg a Fészek Klubban. Azóta, kisebb-nagyobb szünetekkel, de együtt vagyunk. Igyekszem segíteni mindenben, ha tehetem, ott is alszom nála. Ha nem érek rá, a barátok viszik a kezelésekre. A kemoterápia előtt és alatt igyekeztem annyit vele lenni, amennyit csak tudtam. Nagyon örülök, mert úgy néz ki, használ neki a hagyományos terápia, Józsi jobban van tőle, jobbak a leletei is." – árulta el a lapnak, amely közös fotót is közölt róluk.

Orbán Józsit fiatal barátnője támogatja Forrás: Mokka
Alig marad idejük egymásra: Janza Kata és párja kapcsolatuk nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180301-alig-marad-idejuk-egymasra-janza-kata-es-parja-kapcsolatuk-nehezsegeirol-vallott.htmlJanza Katának és fiatal párjának, Pesák Ádámnak mostanában nehézségekkel kell megküzdeniük, de próbálnak minden akadályt leküzdeni. TV + SztárokOrigoEzt fogja csinálni a tévézés után Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180301-ezt-fogja-csinalni-a-tevezes-utan-varkonyi-andrea-pszichologus.htmlVárkonyi Andrea már tudja, mihez kezdene akkor, ha befejezné a tévézést: pszichológus lenne. Jelenleg épp szakdolgozatát írja. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElőször mesélt fájdalmáról: kolléganőjével csalta meg a férje Emma Thompsonthttp://www.life.hu/sztarok/20180228-eloszor-meselt-fajdalmarol-kolleganojevel-csalta-meg-a-ferje-emma-thompsont.htmlEmma Thompson elárulta, nem volt nehéz eljátszania az Igazából szerelem című film megcsalt feleségét, ugyanis vele is hasonló történt a való életben. TV + Sztárok--Horváth Éva elképesztő formában van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-horvath-eva-elkepeszto-formaban-van-foto.htmlÚgy tűnik, Horváth Éván már egy deka felesleg sincs, pedig alig 10 hónapja szült. TV + SztárokOrigoElhunyt a világhírű spanyol labdarúgó: Enrique Castro González, Quinihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-elhunyt-a-vilaghiru-spanyol-labdarugo-enrique-castro-gonzalez-quini.html78 éves korában elhunyt az ismert labdarúgó, Enrique Castro González, Quini. TV + Sztárok--Visszatér Pál Éva, a Neoton Família sztárja, de nem örül ennek mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-visszater-pal-eva-a-neoton-familia-sztarja-de-nem-orul-ennek-mindenki.htmlTovább bonyolódik a Neoton Família ügye: az egykori tag, Pál Éva most Neo-Neoton néven új együttest alapítana, ám nem örül ennek a Neoton Família Sztárjai nevet használó Csepregi Éva és Végvári Ádám. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.