Amíg az Omega tagjai a Fonogram-díjátadón ünnepeltek, addig Kóbor János otthon pihent: a zenész ugyanis nagyon beteg, de orvoshoz nem akar menni.

Kóbor János nem vett részt az Omega tagjaival a Fonogram-díjátadón, méghozzá azért, mert nagyon beteg lett. A barátai, és a zenekar tagjai aggódnak érte, és végig reménykedtek, hátha jobban lesz, de sajnos nem tudott velük ünnepelni.

"A Mekinek negyvenfokos láza van, ezért nem tudott eljönni a rendezvényre. Reménykedtünk benne, hogy jobban lesz! Az utolsó pillanatig bíztunk benne, hogy végül betoppan és velünk ünnepelhet. De sajnos nem így lett! Otthon be van bugyolálva, mert az orvos ráparancsolt, hogy nem szabad ilyen magas lázzal bohóckodni, pláne nem ilyen korban. A család meg a menedzserünk vigyáz rá" - mondta Benkő László, de Kóbor János is megszólalt az állapotáról. 

Kóbor János betegFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Életemben nem voltam még influenzás, ezért nem értettem, mi történik velem. Nem tudtam felkelni az ágyból, egész nap tévéztem. Iszonyatosan fájt a fejem, a gyomrom, szédültem és rosszul éreztem magam. Három lázmérő volt itthon, de egyik sem működött. A kislányom, Lénácska nézte meg a fejemet és azt mondta, hogy nagyon forró. Én nem szoktam érezni a lázat se, azt szokták mondani, hogy rossz a termosztátom, mert se a hideget, se a meleget nem szenvedem meg, így a lázat se nagyon érzékelem" - mondta  a Ripostnak Kóbor János, aki a zenekar orvosának tanácsára maradt otthon. Hiába beteg azonban, továbbra sem tervezi, hogy orvoshoz fordul: az öngyógyításban hisz.