Markovics Dávid nyíregyházi focistánál nemrégiben agydaganatot fedeztek fel. Az egyik meccsről szállították kórházba. Már túl van a kemoterápián, jelenleg arra vár, hogy kiderüljön, hogyan tovább. 

"Eleinte gyakran gyötört rosszullét, hánytam, és étvágyam sem volt, szerencsére ezek a tünetek csak a kezdetekkor jelentkeztek" - mesélte a Blikknek Markovics Dávid nyíregyházi futballisa, akit nemrégiben egy meccseről szállítottak kórházba, amikor rosszul lett. Kiderül: agydaganattal küzd. Három órás műtéten távolították el a tumort, a szövettani vizsgálaton kiderült: rossz indulatú volt a daganat, kemoterápián esett át. 

Markovics Dávid a vizsgálatok eredményére várForrás: Markovics Dávid Facebook

A Nyíregyháza színeiben az NB I-ben és a Ligakupában is pályára lépő 22 éves fiatal férfi egyáltalán nem biztos, hogy túl van a nehezén: a 4-6 hét múlva sorra kerülő MR-vizsgálat alapján határozzák meg majd az orvosok, szükség van-e esetleg újabb kezelésekre.

"Törekszem arra, hogy minél egészségesebben éljek. Igyekszem nem stresszelni, és a táplálkozás is nagyon fontos, kerülöm a zsíros ételeket, leginkább salátát és csirkét eszem" - mondta a Blikknek a focista.