Allergia, súlyos vesebetegség, kínzó bőrbetegségek és kiütések...Nézzük, hogy milyen okokkal kerültek kórházba a Kardashian család tagjai. 

Kim Kardashian kórlapja:

Ha a Kardashian-klán tagjait tőzsdére vinnék, akkor bizonyosan Kim részvényei érnék a legtöbbre. Kanye West neje többször megjárta már a legflancosabb Los Angeles-i kórházakat. Nézzük a kórlapját:

  • Kimnél 2010-ben diagnosztizáltak pikkelysömört. A bőrbetegség jeleit sokáig titkolta a leghíresebb Kardashian, ám egy ideje már nem foglalkozik vele, ha megjelennek a piros foltok a lábszárán. Annyira nem titkolja az állapotát, hogy a családi valóságshow-ban, amit te is elcsíphetsz a Life tévében, többször megmutatta már, ahogyan a vörös foltok ellepik a lábát.
  • Már Kim első terhessége alatt is megjelentek komplikációk, ám a második várandóssága után az orvosok kifejezetten megtiltották számára, hogy újabb gyermeket szüljön. Bár Kardashian egy nőgyógyászati műtéten is átesett, végül béranya hozta világra a harmadik csemetéjét.
Kim Kardashian pikkelysömörtől szenvedForrás: E! News

Saint West kórlapja:

Kim Kardashian és Kanye West összesen három gyermekkel büszkélkedhetnek. Középső csemetéjük, a valamivel több, mint kétéves Saint is került már kórházba. A fiúcskát tavaly decemberben szállították kórházba, súlyos tüdőgyulladás miatt. Saint végül három napot töltött a kórházban.

Khloe Kardashian kórlapja:

Khloe hamarosan világra hozza az első gyermekét. Többnyire elkerülik a betegségek, de egy korábbi baleset még ma is gondot okoz neki.

  • A valóságshow egyik epizódjából derült ki, hogy a celebnő, aki képtelen nemet mondani a híres sportolóknak, hosszú távú memóriazavartól szenved. Mindez 2001 óta áll fenn áll, amióta autóbalesetet szenvedett.
  • A stressz is okozott már fizikai tünetet Khloe életében. Annyira nehezen dolgozta fel az édesapja halálát, hogy a gyásztól és a folyamatos feszültségtől kihullott a haja.
Khloe Kardashiannak hosszú távú memóriazavar problémái vannakForrás: NORTHFOTO

Kris Jenner  kórlapja:

A négy Kardashian gyerek, és a két Jenner lány édesanyja, többnyire plasztika miatt jár a kórházba. Krisnek több nyaki plasztikai műtétje volt. Felvarrták már a nyakát, és eltávolították a felesleges bőrt a tokájáról. Mindezt ő természetfeletti élményként írta le.

Kris JennerForrás: AFP

Rob Kardashian kórlapja:

Rob sokszor hangoztatja, hogy úgy érzi, nem értik meg őt a nővérei. Rob az elmúlt években rengeteget hízott, melynek sajnos meg is lett a következménye. 2015-ben került kórházba, amikor otthon rosszul lett. Hamar kiderült, hogy diabétesz alakult ki a túlsúlyos fiatalembernél. Néhány héttel később már azt sem tudták tovább titkolni Kardashianék, hogy Robnak komoly hasnyálmirigy problémái vannak. Édesanyja ezután egy életmód tanácsadót, és egy pszichológust szerződtetett a fia mellé, ám Robon egyre jobban eluralkodott a depresszió, és a veséjével is gondok adódtak. Jelenlegi hírek szerint a fiatalember újra fogyásnak indult.

Rob Kardashiannál diabétesz alakult kiForrás: AFP

Mason Disick kórlapja:

Mason a legidősebb gyermeke Kourtney Kardashiannak. A kisfiúval is többször megjárták már a sürgősségit a szülei. Alig volt 11 hónapos, amikor mentőt hívtak hozzá. A gyermeket az egyik közeli kórház sürgősségi osztályára vitték, mint később kiderült, allergiás reakció lépett fel nála. Mason több élelmiszerre, köztük a mogyoróvajra is allergiás, ám amíg ezt nem vizsgálták ki nála az orvosok, sokszor megfordult a kórházban.

Mason Disick több ételre is allergiásForrás: Northfoto