Bardóczi Gyulát nemrégiben gázolták el, lassan gyógyul a lába

Forrás: YouTube -
gázolás zene Old Boys Bardóczi Gyula dob Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben gázolták el Bardóczi Gyulát a Neoton Família és az Old Boys dobosát. Gyógytornász segít neki a gyógyulásban, hiszi, hogy fel fog épülni. 

" Februárban a lábdob még nem volt az igazi, jelenleg is kezelésekre járok. Azért már kezdek türelmes lenne, mert látom, hogy teljesen fel fogok épülni. Ha felállok a dobszékről, még jajgatok, de ha belemelgszik a lábam, már kilenvenkilenc százalékos vagyok" - mesélte a Best magazinnak adott interjújában Bardóczi Gyula, akit nemrégiben gázoltak el. Jelenleg gyógytornász segít neki a elépülésben. Három hónappal a belesete után is még mankóval jelent meg a Story Gálán.

Bardóczi Gyula Forrás: YouTube

A gázolót egyébként el is kapták, rendszáma lopott volt. A zenész még nem döntötte el hogy pereli-e a felelőtlen sofőrt. "Ez ügyben még nem döntöttem, de a zenésztársaimnak köszönhetően nincs nagy baj" - mondta a lapnak Bardóczi Gyula, aki azt is elárulta, hogy az Old Boys-nál mindenkiből kettő van, így nem kellett koncerteket lemondaniuk. Bár a dobost anyagilag nehéz helyzetbe hozták a kihagyott fellépések.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.