Kórházban van Fülöp herceg, ma műtik

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
műtét II. Erzsébet brit királynő Fülöp herceg csípő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tervezett csípőműtét miatt vonult kórházba Fülöp herceg, II. Erzsébet brit királynő 96 éves férje.

A Buckingham-palota arról tájékoztatott, hogy Fülöp herceget szerdán, azaz ma műtik meg a VII. Edward király kórházban, Marylebone-ban. Az Independet arról ír, hogy a herceg múlt héten kezdett panaszkodni a csipőjére, ezért is mondott le több rendezvényt is.

Fülöp herceget ma operálják Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe
Új műsorvezető az RTL Klub Reggelijében: Papp Gergő Pimaszúr visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-uj-musorvezeto-az-rtl-klub-reggelijeben-papp-gergo-pimaszur-visszater.htmlA műsorvezető új munkát kapott, ezért kell elválnia családjától.TV + Sztárok--40 év után újra együtt a Dallas sztárjai: így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180402-40-ev-utan-ujra-egyutt-a-dallas-sztarjai.htmlA Dallas első részét 1978. április 2-án mutatták be. 40 éves évfordulót ünnepelnek a szereplők.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Maggie Laine modellt: drogot találtak nálahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-letartoztattak-maggie-laine-modellt-drogot-talaltak-nala.htmlLetartóztatták Maggie Laine-t, a Victoria's Secret világhírű modelljét. A 21 éves szépségnél 28 gramm füvet talált a rendőrség.TV + Sztárok--Sírva ébredt Istenes Bence: "Próbálok erős maradni"http://www.life.hu/sztarok/20180402-sirva-ebredt-istenes-bence-probalok-eros-maradni.htmlIstenes Bence két hét múlva megint útnak indul. Kezdődik a forgatás, ő lesz a Survivor újabb szériájának műsorvezetője. Az pedig már most megviseli a fiatal apukát, hogy távol kell lennie a családjától. TV + Sztárok--Nagyon átverte követőit Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-nagyon-atverte-kovetoit-hargitai-bea.htmlTerhesfotót osztott meg közösségi oldalán Hargitai Bea. De nem minden az, aminek látszik. Főleg nem árpilis elsején. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte első házassági évfordulóját Gianni és Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-igy-unnepelte-elso-hazassagi-evfordulojat-gianni-es-debreczeni-zita.htmlMárcius 31-én volt egy éve, hogy Gianni és Debreczeni Zita örök hűséget esküdtek egymásnak Olaszországban. Ebből az alkalomból pedig csodás fotókat mutattak tegnap a közösségi oldalaikon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.