Több mint 30 műtéten van túl az a nő, akinek rosszul rakták vissza veséjét

betegség gyomor műtét vese máj orvos kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Aranka azt mondja, feleslegesen végeztek rajta gyomorműtétet, ennek következtében rossz helyre kerültek veséi. Azóta már 30 műtétet esett át, igazságot szeretne.

A mája is megnagyobbodott valószínűleg a gyomyorműtét miatt visszajutó epétől, elviselhetetlen görcsök gyötrik, a veséit is rossz helyre tették vissza - hangzott el a Tényekben, amikor a paksi 34 éves Aranka állapotát ismertették. A nő igazságot szeretne, valószínűleg bepereli a kórházat, ahol műtötték.

Arankánál fekélyes bélgyulladást állapítottak meg, miután gyomortáji fájdalmakkal és hányással fordult orvoshoz. Azt mondja, a műtét során veséit rosszul rakták vissza, emiatt iszonyatos fájdalmak györtik, azóta már 30 operáción esett át, de állapotát nem lehet teljes mértékben helyre hozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.