Gyógytornászhoz jár műtéte után Majoros Hajnalka, azaz Dundika. Nyitott hasfallal operálták 2 hónappal ezelőtt, utána pedig az egész család lebetegedett. Azt mondja: újra jó érzés, amikor tükörbe néz. 

"Ha megittam egy pohár vizet, máris felfújódtam, és alig tudtam emelni. Borzasztó volt, hogy sokszor úgy nézem ki, mint egy három hónapos terhes. Muszáj volt tenni valamit, nem akartam tovább halogatni a műtétet" - mesélte a Story magazinnak Majoros Hajnalka, azaz Dundika. A kétgyermekes édesanyánál nyitott hasfalat diagnosztizáltak, ezért volt szüksége a beavatkozásra. 

Dundika újra teljes életet élForrás: Facebook/Majka

Azt mondja, férje, Majka is rengeteget segített neki, sőt a gyerekek is türelmesek voltak vele a lábadozás alatt. Jelenleg gyógytornászhoz jár, folyamatosan terhelik a hasizmait, ám a kezdés nem volt könnyű, hiszen a műtét után betegeskedett az egész család. 

Azt tervezi azonban, hogy a gyógytorna után sem hagy fel a mozgással. "Bár fiatalon 7 évig jazzbalettoztam és atletizáltam, az utóbbi időszakban kicsit elhanyagoltam magam. Bíztam a jó genetikában, de be kellett látnom, hogy ez már nem elég. Harmincöt éves vagyok, muszáj edzenem" mondta a lapnak Hajni. Azt is leszögezte: nemcsak sportol majd, hanem egészségesebben is étkezik, odafigyel a táplálkozásra.