Egyetlen falatot sem tudni enni anélkül, hogy ne betegedne meg az ötéves Jude Carrington, ezért kizárólag mesterségesen, egy csövön keresztül tudják táplálni szülei. Ahhoz, hogy Amerikába utazzanak egy speciális klinikára, 40-50 ezer fontra (14-18 millió forint) lenne szükségük. 

Kizárólag egy csövön keresztül tudják táplálni szülei az ötéves Jude Carringtont. A csőnek pedig már beceneve is van, Harold. A kisfiú egy titokzatos betegséggel küzd: ahányszor ennyi kap, kiütései lesznek, erős fájdalmai, valamint véres hasmenése. 

Az angliai Hertfordshire-ben élő családnak egyelőre nincs elég pénze ahhoz, hogy Amerikába vigyék gyermeküket, hogy ott kivizsgálhassák állapotát egy speciális klinikán. Az édesanya elmondta, hogy csecsemő korában minden normális volt Jude-nál, a bajok akkor kezdődtek, amikor szilárd ételre térek át. 

Jude Carrington beteg lesz, ahányszor csak enni kapForrás: justgiving.com

Akkor jött rá, hogy mennyi minden forog az étel körül egy ember életében. Fia soha nem kapott nyáron fagylaltot, nem volt születésnapi tortája, és a húsvéti tojásvadászatokon sem vehetett részt. Ahhoz, hogy Amerikába vigyék a speciális klinikára, ahol többet megtudhatnak a betegségről, 40-50 ezer fontra, azaz 14-18 millió forintra lenne szükségük.