Vicky Whitingot furcsa dolgot borították ki, kiderült, hogy autista

betegség házasság autista rágás ruha kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kortársai furcsának találták a most 26 éves Vicky Whitingot, akit a legmeglepőbb dolgok borítottak ki. Megállapították, hogy autista, ma már elfogadja magát, boldog házasságban él. 

"Ez vagyok én. Autista vagyok. Sokszor mondták már, hogy nem tűnök autistának, de az vagyok. Büszke vagy arra, aki vagyok, ahová eljutottam" - írta fotójához az autizmus világnapja alkalmából Vicky Whiting, akiről sokáig szülei sem tudták, milyen rendellenességgel küzd.

A legmeglepőbb dolgok borították ki, például nem bírta, ha hozzáér a ruhája cimkéje vagy, ha valaki hangosan rág mellette - írja a Mirror. A lány azt is elárulta, hogy nem volt túl jó tanuló, szünetekben pedig sokszor csak sétált a játszótér körül, de ő is és a környezete is úgy gondolták, hogy ő ilyen. Feltűnő tünetei nem voltak.

Egy pszichológus mégis rájött betegségére, amikor listaírásra kérte. Fel kellett jegyeznie azokat a dolgokat, amik kiborítják. Mióta megtudta, mivel kell szembenéznie, elfogadta magát. Ma már 26 éves és boldog házasságban él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.