Már 9 éves korában étkezési zavarokkal küzdött a most 32 éves Deana Camacho. Azonban sikerült legyőznie az anorexiát, már súlya a duplájára nőtt, de pedig nem sokkal előtte még a 14 évesekre szabott ruhákat hordta.

Alig több mint 44 kilót nyomott a 32 éves Deana Camacho, aki már 9 éves korában is étkezési zavarokkal küzdött. Az anorexia teljesen eluralta az életét a New York-i nőnek, teste annyira sovány volt, hogy a 14 évesekre készült ruhákat hordta.

Kislányoknak való ruhákat hordott az anorexiás lányForrás: NORTHFOTO/Deana Camacho / mediadrumworld.com/Deana Camacho / Mediadrumworld.Com

Saját bevallása szerint is a betegség rabja volt, 25 évesen azonban rájött, ez nem mehet így tovább. Eldöntötte: kilábal a betegségből, néhány hónap alatt elkezdtek rá rakódni a régóta hiányolt kilók. Annak ellenére, hogy hormonrendellenessége miatt korlátoznia kell a táplálékbevitelét. Mára súlya szinte duplájára nőtt. Betegsége alatt az angol méretezés szerint 22-24-es méretet hordott, most pedig a 12-es passzol új idomaira. 

Súlya duplájára nőtt, meggyógyultForrás: NORTHFOTO/Deana Camacho / mediadrumworld.com/Deana Camacho / Mediadrumworld.Com