Szobabicikli és gyógytornász segítségével erősíti izmait a rákbeteg zenész, Orbán József. A 100 Folk Celsius énekesénél tavaly ősszel diagnosztizáltak tüdő- és agydaganatot, mára azonbaneltűntek a rákos sejtek a szervezetéből. 

"Az orvosaim csupa pozitív eredményeket mondtak, úgy néz ki, hogy jelenleg nincs daganat a szervezetemben. Rendszeresen jár hozzám egy gyógytornász, aki alaposan átmozgat minden alkalommal, hogy az elmúlt hónapokban eltunyult izmaimat újra felélessze. Eleinte sokszor nehezemre esik a mozgás, de hétről hétre jobban érzem magam" – mondta az énekes a Blikknek

Forrás: Mokka

"Szokatlan számomra ez a gyengeség, de mindent megteszek azért, hogy felesősödjek. Jelenleg a leghűségesebb társam a szobabiciklim, amelyen szorgalmasan tekerek mindennap, hogy erőre kapjak. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy olyan barátok és kollégák vesznek körbe, akik az elmúlt igen nehéz időszakban mellettem álltak, és mindenben segítettek, még akkor is, amikor már kezdtem feladni" - tette hozzá a zenész, aki nagyon szeretne mihamarabb újra színpadra állni.