Cinthya Dictator évek óta tünetmentes és jól van, felgyógyult a rákból

betegség nyirokrák fogyás Cinthya Dictator rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar többet betegségéről beszélni Cinthya Dictator, mindössze akkor, ha valakinek ezzel segíthet. Az utóbbi időben megjelent hírek, miszerint soha nem gyógyul fel a rákból, nem tükrözik az valóságot, 4 éve teljesen tünetmentes és jól van. 

Évekkel ezelőtt nyirokrákot diagnosztizáltak Cinthya Dictatornál, az utóbbi időben pedig olyan hírek jelentek meg a médiában, miszerint azt nyilatkozta, hogy soha nem gyógyul fel a rákból.

Cinthya a Mokkában beszélt az utóbbi napokban megjelent hírekről. "Semmi nincs a betegséggel. Négy évvel ezelőtt rákos voltam. Négy éve tünetmentes vagyok. Én erről már nem akarok beszélni, esetleg akkor ha valakinek segítek vele" - mondta a Mokkában Cinthya Dictator, aki tünetmentes, jelenleg pedig vlogol és diplomamunkáját készíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.