Dudor nőtt Szabó Ádám testére: kezelésekre jár

Forrás: Instagram/Szabó Ádám -
diagnózis Szabó Ádám orvos tályog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tályog nőtt Szabó Ádám karjára. A dudor nagy fájdalmat okozott neki, ezért orvoshoz fordult és most kezelésekre jár az énekes.

Tóth Andi pasija, Szabó Ádám a BEST magazinnak elárulta, korábban nagyon zavarta a rajta lévő súlyfelesleg, miután azonban elkezdett konditerembe járni és rendszeresen sportolni, 15 kilótól szabadult meg. Fogyása után azonban nem lehetett felhőtlenül boldog, karján ugyanis felfedezett egy tályogot. Emiatt egyelőre kezelésekre kell járnia.

Nem lehet tudni, mi okozta, egyszer csak ott volt egy óriási dudor és nagyon fájt. Elmentem vele az orvoshoz, aki szerint elképzelhető, hogy túl sok fehérjét fogyasztottam és kevés vizet ittam, ami velem sajnos megesik. Most lézerrel kezelik, eredetileg ugyan ki akarták vágni, de azt nem hagytam, mert a fájdalomtól nem tudtam volna sem a koncertjeimen, sem A Nagy Duett színpadán mozogni."

Szabó Ádám kezelésekre jár Forrás: Instagram/Szabó Ádám
Amber Rose megszólalt mellkisebbítő műtűjéről: borzasztó fájdalma volthttp://www.life.hu/drlife/20180601-amber-rose-megszolalt-mellkisebbito-mutujerol-borzaszto-fajdalma-volt.htmlAmber Rose mellkisebbítő műtéten esett át méghozzá azért, mert hatalmas keblei már fizikai fájdalmat okoztak neki. Dr. LifeOrigoHalvaginát kapott egy szokatlan rendellenességgel született lány: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180601-halvaginat-kapott-egy-szokatlan-rendellenesseggel-szuletett-lany-video.htmlJucilene Marinho szokatlan rendellenességgel született: nem fejlődött hüvelye, méhe és petefészke. Most 23 éves, és egy meglepően újszerű eljárással, egy hal bőrével pótolták a vaginát. Dr. LifeThinkstockCurtis vallomása: pszichológushoz jár a drogproblémái miatthttp://www.life.hu/drlife/20180531-curtis-vallomasa-pszichologushoz-jar-a-drogproblemai-miatt.htmlCurtis hatalmas sikereket ér el, de drogproblémái miatt csaknem mindent elveszített. Még idejében észbe kapott, most pszichológushoz jár, hogy kezelni tudja a gondjait. Dr. Life--Caramel először nyilatkozott azóta, hogy kiderült, kislánya leukémiás: ilyen most az életükhttp://www.life.hu/drlife/20180531-caramel-eloszor-nyilatkozott-azota-hogy-kiderult-kislanya-leukemias-ilyen-most-az-eletuk.htmlCaramel először nyilatkozott azóta, hogy kislánya betegségét diagnosztizálták. A zenész elmondta, nem akar részleteket elárulni gyermeke állapotáról, hiszen ez egy hosszú folyamat, de hálás minden támogatásért. Dr. Life--3 furcsa dolog, amit akkor tapasztalsz, ha várandós vagyhttp://www.life.hu/drlife/20180531-3-furcsa-dolog-amit-akkor-tapasztalsz-ha-varandos-vagy.htmlAz állapotos nők teste rengeteg változáson megy keresztül, persze ezeket nem lehet általánosítani, hiszen mindenki teste más. Vannak azonban néhány furcsa dolgok, amelyeket az várandós nők tapasztalhatnak. Dr. LifeOrigoÚjabb műtétre készül a saját lábát megoperáló rokkantnyugdíjas férfihttp://www.life.hu/drlife/20180530-ujabb-mutetre-keszul-a-sajat-labat-megoperalo-rokkantnyugdijas-ferfi.htmlSaját lábából műtött ki vérrögöt Seres István nagyatádi rokkantnyugdíjas néhány évvel ezelőtt. Most azonban újabb problémája támadt, az orvosok egy zsírcsomót találtak a hasában, fontolgatja, hogy ezt a beavatkozást is saját kezébe veszi. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.