Kiderült, hogyan érdemes a banánt fogyasztani

vita banán gyümölcs cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, ki hogyan szereti enni a banán. Éretlenül, zölden? Vagy éretten, kissé barnán? Most kiderült, hogyan érdemes fogyasztani.

A 2,3 millió rajongóval rendelkező „Fitness Meals" nevű Instagram-oldal tett ki a közösségi oldalra egy olyan fotót, amely 15 banán van egymás mellé téve – érettségüknek megfelelően sorba rendezve. Ezt követően a fiók tulajdonosa megszavaztatta a követőket, hogy hogyan szeretik leginkább megenni a trópusi gyümölcsöt.

Természetesen renget hozzászólás érkezett a bejegyzéshez és a vélemények nagyon különbözőek voltak. A többség a 8 és 10 közötti állapotot választotta, amikor a banánnak sárga színe van, de még nem jelennek meg rajta barna pöttyök. Ezt követte a 6-os és a 7-es, amikor zöldes-sárgás színe van a gyümölcsnek.

What's your choice? I would do between 5 and 6 #fitness_meals

Fitness Meals (@fitness_meals) által megosztott bejegyzés,

Volt azért néhány kirívó vélemény, volt, aki nagyon zölden szereti a banánt, míg más csak nagyon éretten hajlandó megenni.

Rhiannon Lambert táplálkozás-szakértő a DailyMailnek elárulta, a banán rengeteg káliumot tartalmaz függetlenül attól, mennyire érett a gyümölcs. Ugyanakkor a cukorbetegeknek ajánlott az érettlenebbet választaniuk, így ugyanis még kevesebb cukor van benne. Az emésztési problémákkal küzdőknek viszont pont az ellenkezőjét ajánlják: az érettebb gyümölcs könnyebben emészthető.

15 év után lánya oldalán tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-15-ev-utan-lanya-oldalan-tert-vissza-a-kepernyore-rokusfaly-pal.htmlA Petőfi TV műsorán, az Én vagyok itt című műsorban tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. A lányával, Lilivel közösen vezették a műsort. TV + SztárokOrigoGeronazzo Mária 2 lakás árát költötte el 15 perc alatt egy öröklés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-geronazzo-maria-2-lakas-arat-koltotte-el-15-perc-alatt-egy-orokles-utan.htmlMég Svédországban élt Geronazzo Mária, amikor férjével egy nagyobb összeget örököltek. A jelenleg jósnőként tevékenykedő díva 15 perc alatt költött el 4 millió forintot, amin akkor 2 lakást is vehettek volna. TV + SztárokOrigoAmputációja után öngyilkos akart lenni az egykori sportoló, Csukrán Mihályhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-amputacioja-utan-ongyilkos-akart-lenni-az-egykori-sportolo-csukran-mihaly.htmlAmputálták a lábát, majd öngyilkosságot kísérelt meg Csukrán Mihály. Az egykori sportoló ma már újra összeszedte magát, tele van tervekkel: kerekesszékkel akar elindulni a következő maratonon. TV + Sztárok--Címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-cimlaplany-lett-cindy-crawford-lanyabol-kaia-gerberbol.htmlMég csak 16 éves, de máris címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből. TV + Sztárok--Hivatalos állásfoglalás: kiderült, hogy a Fradiba igazol-e Dzsudzsákhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-hivatalos-allasfoglalas-kiderult-hogy-a-fradiba-igazole-dzsudzsak.htmlKedden jelentette be az al-Vahda labdarúgócsapat, hogy nem hosszabítja meg Dzsudzsák Balázs szerződését. Mindenki azt találgatja, hova igazol most a magyar focista. Az a hír is felröppent, hogy hazajön a Fradiba.TV + Sztárok--Dögös, neccharisnyás képeken Kardffy Aisha, Kiskeró új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180703-dogos-neccharisnyas-kepeken-kardffy-aisha-kiskero-uj-szerelme.htmlKülönös fénykép készült Kardffy Aisháról, Kerényi Miklós Máté fiatal szeretőjéről. A felvételt a 19 éves színésznő Instagramján a Ripost szúrta ki, amely az Operettszínház egyik előadása után készült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.