Voksán Virág többször felkel éjszaka, mióta várandós: videó

terhesség Voksán Virág alvás éjszaka várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartozik a mélyalvók csoportjába Voksán Virág, ám mióta várandós, még többször felkel éjszaka...

"Elég sokszor felkelek mostanában, sosem voltam az a nagy jó alvó, nem is vagyok mélyalvó, a legkisebb zörejre is felébredek. Amióta a várandósság beköszöntött, még többször felkelek éjszakánként" - mesélte a Mokkában a hamarosan anyai örömök elé néző Voksán Virág, aki G. Németh Györggyel, a Magyar Alvás Szövtség elnökével érkezett a stúdióba.

Kiderült az is, hogy Virág korábban horkolt is orrsövényferdülése miatt, ám ezt egy műtéttel orvosolni tudták. G. Németh György elmondta, fontos, hogy az emberek napi 7-9 órát aludjanak, a napi 2-3 alvás káros az emberi szervezetre.

A várandós Voksán Virág délutáni alvással igyekszik pótolni az éjszakai kimaradt időt. G. Németh György szerint ez pótolni nem tudja, viszont nagyon sokat segít. Elárulta, hogy az USA-ban már terjed egy trend, miszerint ebéd után pihennek a dolgozók a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

A várndós dj-nek már egyre nagyobb a pocakja. Ezt Instagram-oldalán is megmutatta követőinek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.