Felgyógyult a mellrákból Tallós Rita színésznő, nem gondolta volna, hogy még egyszer kés alá kell feküdnie emiatt. Tüdejében áttétet találtak, egyik tüdőlebenyét el kellett távolítani. 

Miután Tallós Rita színésznő felgyógyult a mellrákból folyamatosan járt kontrollra, hogy ellenőrizzék állapotát. Az egyik viszgálat alkalmával egy 9 milliméteres foltot találtak a jobb oldali tüdőlebenyén. 

"Akinél egyszer daganatot diagnosztizáltak, annak nem mondhatják, hogy nem rákos. Ezért sűrű óvintézkedések közepette engem is azonnal vizsgálni kezdtek, biopsziára küldtek, amelynek az eredménye hiába lett negatív, az orvos szerint az nem 100 százalékos vizsgálat, ugyanis előfordul, hogy félreszúrnak. Aztán a PET-CT sem mutatta ki egyértelműen a daganatot, hiszen hasonló korúak tüdején már számtalan folt lehet tüdőgyulladásokból és egyéb betegségekből" - mesélte a hot!magazinnak Tallós Rita. 

Tallós Rita vallott állapotáróForrás: FEM3

A színésznő vállalta az újabb műtétet, ám előbb Amerikába utazott nyelvet tanulni egyedül. Mint mondta: amikor diagnosztizálták a mellrákot, pánikba esett, most azonban nyugodt maradt. 

Mire hazatért Amerikából, a folt tovább nőtt, nem volt kérdés, hogy azonnal megműtik. "Már tudom, hogy nem daganatos szövetet távolítottak el, csak valamiféle gyulladás okozta a riadalmat. Úgy döntöttem, hogy többé nem megyek kontrollra, leszámítva természetesen a nőgyógyászati szűréseket" - nyilatkozta Tallós Rita. Ugyanakkor leszögezte, hogy senki nem kövesse a példáját.