Ugyan Szűcs Adriána nem jutott be a Miss Balaton legszebb tizenekettője közé, büszke lehet magára, és mások is rá: kemoterápiás kezelése mellett indult a szépségversenyen. 

Szűcs Adriána a kemoterápiás kezelése alatt is szépségversenyekre jár, nemrég a Miss Balatonra is jelentkezett. Ugyan nem jutott be a legszebb tizenkettőbe, az biztos, hogy sokak előtt állhat példaként kitartásával és élni akarásával.

Szűcs Adriána mosolyog a kezelések alatt isForrás: Instagram/Szűcs Adriána

Adriána nagymamája is rákban hunyt el, ezért a modell folyamatosan tartott önvizsgálatot, így vette észre a csomót. A vizsgálatok során kiderült, hogy agresszív rosszindulatú daganattal állnak szembe, így megkezdődött a kemoterápiás kezelése. Bár jól reagált a terápiára, így is el kell távolíttatnia melleit. „Egy hónap múlva annak ellenére leveszik a bal mellemet, hogy a csomó kisebb lett benne, ugyanis ezt a betegséget bizonyíthatóan örököltem, bármikor visszajöhet. Ebből kifolyólag a jobb oldali mellemet is le kell venni, a lelki nyugalmamnak ez kell. Több műtét vár rám, hogy újból egészséges nő legyek" – osztotta meg Adriána a Story Magazinnal.

Adriana. (@adrianaszucs) által megosztott bejegyzés,

Ugyan ma már képes erről az egész tortúráról beszélni, az elején ő is összeomlott. „Amikor jött a hidegzuhany és a doktor úr elmondta a helyzetet, akkor órákig csak zokogtam. Arra gondoltam, hogy csak 26 éves vagyok, babát terveztem a párommal, még nem is éltem! Végignéztem a nagymamám szenvedését, tudtam, hogy mivel jár a kezelés. Egy napig csak kiabáltam, csapkodtam, ordítottam, bőgtem, majd arra gondoltam, minél hamarabb meg kell kapnom a kezelést" – árulta el a modell.

Adriana. (@adrianaszucs) által megosztott bejegyzés,