Fogkrémet ajánl a blogger mellnagyobbításra, nem szabad bedőlni

Forrás: Shutterstock -
mell uborka mellnagyobbítás blogger fogkrém vazelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joghurt, uborka, vazelin, fogkrém - többek között ezeket az összetevőket keveri össze egy blogger, a melleire keni, és azt állítja, hogy ettől nagyobbak lesznek. Vigyázat, nem szabad bedőlni!

Már ránézésre sem kecsegtet túl sok jóval az a keverék, amelyet Naturalbeauty556 blogger állított össze. Az elegy többek között joghurtot, uborkát, vazelint és fogkrémet is tartalmaz. Azt állítja, hogy a melleire kenve sokkal nagyobbak lesznek tőle már néhány napon belül.

Nehéz elhinni, hogy ez beválik, bár többen beszámoltak róla, hogy úgy érzik, tényleg hatásos volt. A Metro cikke szerint azonban ez azért lehet, mert a fogkrém szárítja a bőrt. Amikor pedig száraz a bőrünk, összehúzódik, emiatt feszítő érzést érzünk, így könnyű azt hinni, hogy valóban dúsabb keblekkel rendelkezünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.