Mellimplantátumai betegítették meg a fiatal nőt, Rennee Kaczot

mell betegség szilikon műtét mellimplantátum orvos kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renee Kacz 21. születésnapjára lepte meg saját magát mellimplantátummal, ám lassan mérgezni kezdték testét. Az orvosok évekig nem tudták, mi okozza a nő tüneteit. 

"A melleim lassan mérgezni kezdtek" - idézte a 35 éves Renee Katz szavait a Daily Mail. A lány a 21. születésnapjára lepte meg saját magát mellimplantátumokkal, hogy növelje önbizalmát.

Nem sokkal később furcsa tüneteket észlelt testén. Felnőttkori aknéval küzdött, kínzó fájdalmak gyötörték, hormonális változások léptek fel nála és mellékveséjével is problémák adódtak. Vállalati ügyvédként dolgozott, de ki kellett lépnie, úgy érezte, hogy haldoklik.

Az orvosok évekig nem tudták, hogy mik okozhatják a tüneteket, ám Renee végül úgy döntött, kiveteti az implantátumokat.

"Teljesen megváltozott a színük, mert bomlani kezdtek a testemben" - emlékezett vissza a nő. Az eltávolítás után állapota javult, történetét pedig azért osztotta meg, hogy mások ne kerülhessen hasonló helyzetbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.