Nem kisebb fába vágta a fejszéjét a belsőépítész, Tina Stoklosa, mint hogy áttér a csupán gyümölcs alapú étrendre. Elárulta, milyen változások történtek a testében. 

"Felnőtt életem nagy részében túlsúlyos voltam" - mondta a Daily Mailnek a most 39 éves Tina Stoklosa. "Sikeres belsőépítész voltam, ennek ellenére 36 évesen egyedül éltem" - tette hozzá. 

Tina csak gyümölcsöket eszik, jobban érzi magát, mint valahaForrás: NORTHFOTO/@fit_shortie_eats / mediadrumworld.com/@Fit_Shortie_Eats / Mediadrumworld.Com

Tina az interneten akadt rá egy csoportra, akik csupán gyümölcsöket esznek. "A nagyrészük úgy nézett ki, hogy majd kicsattannak az egészségtől" - emlékezett vissza. Néhány évvel ezelőtt már próbált ilyesmit karácsony után, akkor is úgy érezte, hogy sokkal több az energiája. Úgy döntött, csatlakozik a csoporthoz, Balira költözött, ám a nyugati világot nem hagyta maga mögött. Ott találkozott vőlegényével, a belga Simon Beunnal, aki szintén ezt az étrendet követi. 

Balin találkozott vőlegényével isForrás: NORTHFOTO/@fit_shortie_eats / mediadrumworld.com/@Fit_Shortie_Eats / Mediadrumworld.Com

Tina elárulta, hogy az első 2 évben többször elcsábult és főzött magának "rendes" ételt, de már nem érzi szükségét. Testsúlya normalizálódott, azóta nem ingazodik, energikusnak, egészségesnek érzik magukat. A pár 2 éve fogat sem mosott, azt mondják, a gyümölcsök rostjai megteszik ezt helyettük.