5 nagyobb és több kisebb anyajegy található Cassandra Hall testén, amelyekkel kapcsolatban sokáig úgy érezte, elcsúfítják a külsejét. Most azonban férjhez ment, szeretné megmutatni, hogy ez nem lehet akadály abban, hogy valaki megtalálja a szerelmet. 

Cassandra Hall éttermi hostess-ként dolgozik, testét születésétől kezdve 5 extrém méretű anyajegy és több kisebb borítja. 

Cassandra soha nem gondolta, hogy férjhez megy, mert nem érezte magát normálisnakForrás: NORTHFOTO/Cassandra Hall / mediadrumworld.com/Cassandra Hall / Mediadrumworld.Com

Ezt a kapillárisok deformáltsága okozza, ám nemcsak az anyajegyek takargatásával küzdött sokáig, hanem a probléma következtében hatalmasra duzzadt alsó ajkával is. Munkahelyén is gyakran megbámulják, azt hiszik, beteg vagy valamilyen allergiás reakcióval küzd. 

Cassandra az esküvőjénForrás: NORTHFOTO/Cassandra Hall / mediadrumworld.com/Cassandra Hall / Mediadrumworld.Com

Cassandra úgy érezte, hogy a foltok és ajka tönkreteszik szépségét, soha nem talája majd meg a szerelmet, ám tavaly augusztusban férjhez ment. Azóta arra szeretné ösztönözni a hozzá hasonlókat, hogy érezzék magukat jól a bőrükben.