Cassandra Hall hatalmas ajkakkal született, félt, hogy nem megy férjhez

Forrás: NORTHFOTO/Cassandra Hall / mediadrumworld.com/Cassandra Hall / Mediadrumworld.Com -
esküvő Cassandra Hall szerelem ajak önbizalom anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 nagyobb és több kisebb anyajegy található Cassandra Hall testén, amelyekkel kapcsolatban sokáig úgy érezte, elcsúfítják a külsejét. Most azonban férjhez ment, szeretné megmutatni, hogy ez nem lehet akadály abban, hogy valaki megtalálja a szerelmet. 

Cassandra Hall éttermi hostess-ként dolgozik, testét születésétől kezdve 5 extrém méretű anyajegy és több kisebb borítja.

Cassandra soha nem gondolta, hogy férjhez megy, mert nem érezte magát normálisnak Forrás: NORTHFOTO/Cassandra Hall / mediadrumworld.com/Cassandra Hall / Mediadrumworld.Com

Ezt a kapillárisok deformáltsága okozza, ám nemcsak az anyajegyek takargatásával küzdött sokáig, hanem a probléma következtében hatalmasra duzzadt alsó ajkával is. Munkahelyén is gyakran megbámulják, azt hiszik, beteg vagy valamilyen allergiás reakcióval küzd.

Cassandra az esküvőjén Forrás: NORTHFOTO/Cassandra Hall / mediadrumworld.com/Cassandra Hall / Mediadrumworld.Com

Cassandra úgy érezte, hogy a foltok és ajka tönkreteszik szépségét, soha nem talája majd meg a szerelmet, ám tavaly augusztusban férjhez ment. Azóta arra szeretné ösztönözni a hozzá hasonlókat, hogy érezzék magukat jól a bőrükben.

Kigyógyult a rákból, de továbbra is fél a betegségtől Benkő Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20180918-kigyogyult-a-rakbol-de-tovabbra-is-fel-a-betegsegtol-benko-laszlo.htmlHiába gyógyult ki a rákból Benkő László, a zenész tudat alatt továbbra is fél a betegségtől. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoBoros Lajos felesége nyilatkozott a férjérőlhttp://www.life.hu/drlife/20180918-boros-lajos-felesege-nyilatkozott-a-ferjerol.htmlBoros Lajos a szívműtétje óta nem adott magáról életjelet, de a felesége most nyilatkozott a férjéről. Dr. LifeOrigoHárom éve csak gyümölcsöt eszik a Balin élő párhttp://www.life.hu/drlife/20180917-harom-eve-csak-gyumolcsot-eszik-a-balin-elo-par.htmlNem kisebb fába vágta a fejszéjét a belsőépítész, Tina Stoklosa, mint hogy áttér a csupán gyümölcs alapú étrendre. Elárulta, milyen változások történtek a testében. Dr. Life--Szilágyi István rossz állapotban van: ápolóra lenne szükségehttp://www.life.hu/drlife/20180917-szilagyi-istvan-rossz-allapotban-van-apolora-lenne-szuksege.htmlEgyre rosszabb helyzetbe került az ország Lópici Gáspárja, vagyis Szilágyi István. Ápolóra lenne szüksége, ugyanis egyedül már nem tud mozogni. Dr. Life--Rákos lett a Született feleségek sztárja, Marcia Cross: „Kihullott a hajam, de élek”http://www.life.hu/drlife/20180917-rakos-lett-a-szuletett-felesegek-sztarja-marcia-cross-kihullott-a-hajam-de-elek.htmlMarcia Cross csak most árulta el, sikerült legyőznie a rákot. Betegségéről még rajongói sem tudtak. Dr. Life--Nagyapja gyógyszereit vette be, ki kellett mosni Judy gyomráthttp://www.life.hu/drlife/20180917-nagyapja-gyogyszereit-vette-be-ki-kellett-mosni-judy-gyomrat.htmlCukorkának hitte gyermekkorában nagyapja gyógyszereit a Groovehouse énekesnője, Judy. Megette őket, szülei szállították kórházba, hogy kimossák a gyomrát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.