Marcellina egy 40 kilométeres sebességgel haladó quadról repült le az osztrák Alpokban.

Marcellina és párja múlt héten utaztak Ausztriába, hogy pihenjenek pár napot. Síelni azonban nem tudtak, így változtattak a programon.

"Nagyon kevés volt a hó, így a síelés helyett a quadozást választottuk, ami egy négykerekű, nyitott terepjáró járgány. Mostanában huszonéveseket meghazudtolóan energikusnak érzem magam, szeretnék mindent kipróbálni dacára annak, hogy a párom nem örült annak, hogy quadozni akarok. Béreltünk pár járgányt és neki indultunk a hegyi terepnek. Legalább 40-50 kilométeres sebességgel száguldozhattam, amikor nem vettem észre egy nagyobb gödröd, amibe belehajtottam. Lerepültem a quadról és méterekkel odébb landoltam. Nem tudtam mozdulni, miközben irtózatos fájdalmat éreztem az egész testemben. Elmondhatatlanul megijedtem, azt hittem, végzetes baj történt" - mesélte Marcellina a Borsnak.

Marcellina súlyos balesetet szenvedettFotó: Csudai Sándor - Origo

Az énekesnőhöz azonnal mentőt hívtak, és a helyi sportkóházba szállították. Szerencsére nem sérültek meg a csigolyái, viszont meghúzódott a nyaka és két bordája megrepedt. Legnehezebben azonban azt viseli, hogy karját is begipszelték, mert több helyen megsérült. A gyógyulás még több hetet vesz igénybe. Marcellina saját felelősségére elhagyta az osztrák kórházat, és már otthon lábadozik.