Kállay-Saunders András édesanyjáért imádkozik, lemondta hétvégi koncertjét is, hogy csak az anyukájára koncentráljon, most beszélt az állapotáról.

Kállay-Saunders András nem tudott fellépni, édesanyja ugyanis rosszul lett. Az énekes közösségi oldalán jelezte, hogy le kell mondania koncertjét, egyúttal arra kérte a rajongókat, hogy imádkozzanak anyukájáért. András most elárulta, úgy tűnik jobban van az édesanyja, de még további vizsgálatok várnak rá.

Kállay-Saunders András anyukájáért izgulFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Szombat hajnalban hívott az anyukám, hogy rosszul van, és rohantam érte. Nagyon megijedtem, de hogy pontosan mi történt, arról a tudta nélkül nem szeretnék beszélni. Lemondtam az aznapi fellépésemet, hogy mellette tudjak maradni, és ezúton is szeretném megköszönni a sok imát, és azt, hogy ennyien gondoltak rá, s írtak. Ezt ő is látta. Tegnap hazahoztam a lakásába, és az időm nagy részében mellette vagyok, de holnaptól ismét kórházba megy, egy másik helyre kerül, és folytatódnak a vizsgálatok" - mondta a Borsnak Kállay, aki a szegedi fellépését mondta le, de most hétvégén már újra zenél.