Gáspár Bea túlvállalta magát, alaposan lebetegedett

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség Gáspár Győző ápolás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea mostanában túl sok munkát vállalt el és sikerült alaposan lebetegednie.

Gáspár Bea rengeteget dolgozik, újabban például borvacsorákat is rendez. Nem akarja túlvállalni azonban magát, nagyon félti egészségét. A sok munka miatt nemrég sikerült lebetegednie, még szerencse, hogy ott van mellette férje, Győző, aki mindenben támogatja.

Nagyon megfáztam és csak nehezen jövök ki belőle, de szerencsére Győző mellettem van, vigyáz rám és néha még teát is főz nekem" – mesélte a Ripostnak.

Győzike ápolja feleségét Forrás: MTI/Kollányi Péter
Cristiano Ronaldót egy másik nő is szexuális erőszakkal vádoljahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-cristiano-ronaldot-egy-masik-no-is-szexualis-eroszakkal-vadolja.htmlÚjabb áldozat jelentkezett, akit állítólag szintén megerőszakolt Cristiano Ronlado. A nő kilétét nem fedték fel. TV + Sztárok--Camilla hercegné nem megy el Eugénia hercegnő esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-camilla-hercegne-nem-megy-el-eugenia-hercegno-eskuvojere.htmlCamilla hercegné kihagyja Eugénia hercegnő pénteki esküvőjét, korábban ugyanis már elígérkezett egy iskolai rendezvényre. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka a Csak show és más semmiben kapott munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-karpati-rebeka-a-csak-show-es-mas-semmiben-kapott-munkat.htmlA Csak show és más semmiben láthatják már a nézők Kárpáti Rebekát. Most az is kiderült, hogy mi lesz a feladata. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla reagált rajongójának, aki azt feltételezte róla, hogy babát várhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-megyeri-csilla-reagalt-rajongojanak-aki-azt-feltetelezte-rola-hogy-babat-var.htmlMegyeri Csilla vicces választ adott annak a rajongójának, aki azt feltétezte a csinos tévésről, hogy babát vár. TV + Sztárok--Oláh Gergő álruhába öltözött, nem ismerte fel az X-Faktor zsűrije: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-olah-gergo-alruhaba-oltozott-nem-ismerte-fel-az-xfaktor-zsurije-video.htmlA X-Faktor egy korábbi győztese, Oláh Gergő megtréfálta a műsor zsűrijét. Álruhában állt eléjük, ám csak akkor jöttek rá, kivel is van dolguk, amikor énekelni kezdett. Puskás Peti pedig még akkor sem. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÉnektanár jelentkezett az X-Faktorba: ByeAlex kemény kritikát fogalmazott meghttp://www.life.hu/sztarok/20181008-enektanar-jelentkezett-az-x-faktorba-byealex-kemeny-kritikat-fogalmazott-meg.htmlNagyot koppant Ferencz Mari, aki énektanárként és énekesként jelentkezett az X-Faktor versenyébe. Egyik mentornak sem nyerte el tetszését a produkciója.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.