Curtis péntek este lesz látható a Csak show és más semmi című új TV2-es produkcióban. A próbákat alaposan megszenvedte a rapper, ugyanis műtött térde miatt sok feladat fájdalommal járt.

Fájdalmak közepette készült a Csak show és más semmi című műsorra Curtis, aki műtött térde miatt sok feladatot fogösszeszorítva végzett.

CurtisForrás: Instagram/curtis4ker

"Összeszorított foggal tűrök, kemény gyerek vagyok! Amúgy is igyekszem kerülni a gyógyszereket. A sok ugrálás kifejezetten megterheli a lábamat, amely elég érzékeny. Ráadásul a pénteki show-ra is egy olyan táncos produkcióval készülünk, ahol nagyon sokat kell térdelnünk is. Próbák közben a feladatra koncentrálok, de utána folyamatosan fáj."

Curtis focimérkőzésen sérült meg, ami a futbalista karrierjébe is került.

"Felugrottam fejelni, rosszul érkeztem, kifordult a térdem, elszakadt a keresztszalagom. Sajnos, mivel a másik térdem a sérülés miatt több terhelést kapott, abban kilazult a szalag, szintén sokszor fáj, azt is műteni kéne. Fél év volt a rehabilitáció, de utána már nem ment maximálisan a játék. Megviselt lelkileg, hogy abba kell hagynom, de bohócként nem akartam a pályán maradni "- mesélte a rapper a Blikknek.

A csak show és más semmi ma este indul a TV2 csatornáján.