A Big Brother legelső szériájában tűnt fel Pongó, aki az utóbbi években sikeresen vette fel a küzdelmet a rákkal szemben. Most újra láthatják a tévénézők.

Pongót, a komlói bugyiárust őszinte személyisége miatt hamar megkedvelték a Big Brother első évadának nézői. A kopasz férfi a tévéműsor után eltűnt a nyilvánosság elől. Most kiderült, az utóbbi években minden szabadidejét a konditeremben töltötte. Ugyanakkor nagyon nehéz időszak áll mögötte, az orvosok daganatot találtak a szervezetében. Mindössze néhány hónapot adtak neki, ő azonban legyőzte a rákot, és most a Ninja Warriorban próbálja ki magát.

Közel egy évet töltöttem szinte folyamatosan kórházban, ameddig kaptam a kemót. Szerencsére hatottak a kezelések, és ma már gyógyultnak mondhatom magam. De mivel a rák nem tűnik el a szervezetből, ezért odafigyelek a megelőzésre. Ehhez a sport is hozzájárul, most egészségesebb vagyok, mint valaha! A Ninja Warrior miatt például sokat fogytam: 15 nap alatt 15 kilót adtam le sómentes rizskúrával. A családom, a feleségem és a lányom büszkék rám, és csak ez számít!” – nyilatkozta a Ripostnak.

Pongó újra képernyőre került