Súlyos betegségéről vallott Barta Sylvia

betegség tévés TV2 Barta Sylvia időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barta Sylvia Joshi Bharatnak vallott élete nehéz időszakáról, amikor az orvosok súlyos, mozgásszervi betegséget diagnosztizáltak nála.

15 év után tért vissza a TV2-höz Barta Sylvia. Az időjós most Joshi Bharatnak vallott arról, hogy az elmúlt másfél évtized sajnos nem volt problémáktól mentes. Orvosai rheumatoid arthritist diagnosztizáltak nála, ami a mozgásszervi betegségek egyik legsúlyosabb formája: borzasztó fájdalmakkal jár.

A csinos tévés számára mindig is nagyon fontos volt a testmozgás, ezért érthető módon megdöbbent a diagnózison.

Ez egy olyan betegség, ami, ha nem veszik észre időben és nem kezelik, akkor mozgáskorlátozottsághoz vezet, ezt nagyon komolyan kell venni. Ez egy olyan feladat az élettől, amelyet meg kell oldani. Nehéz és fájdalmas ez az út, de hozzátett ahhoz, hogy most sokkal érettebben, bölcsebben, tapasztaltabban állok az élet kihívásai elé. Engem megerősített, sőt a helyes útra terelt ez a betegség. Addig kevésbé figyeltem magamra, mindig olyan ember voltam, hogy igyekeztem másoknak adni. Ez a mai napig így van, akkor vagyok boldog, ha a környezetem boldog. Persze én is elgondolkodtam, hogy miért pont én... Olyan fájdalmakat idézett elő, hogy nem tudtam egy tollat megfogni... A fájdalmak miatt pihenni sem tudtam” – mesélte az időjós, majd hozzátette, elszántsága, hite és a családja szeretete segítette hozzá a gyógyuláshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.