Már iskolás korában sem volt más vágya a most 38 éves Marie Mangónak, mint hogy édesanya legyen. Az álma nem teljesülhet, hiszen meddő. Hogy feldolgozza a traumát, játék babát nevel. 

A Bonner Springs-i iskolájában mindenki más szeretett volna lenni, közülük a most 38 éves Marie Mango édesanya. Minden vágya ez volt. A nő történetét a Mirror dolgozta fel, a cikket a 24.hu szemlézte. 

Amikor Marie 15 éves lett, mindenki őt hívta bébiszitterkedni, a feladatot örömmel vállalta. Úgy gondolta, jó, ha tapasztalatot szerez. 24 éves korában azonban megtudta, hogy Turner-szindrómás, így soha nem lehet saját gyermeke. Nem sokkal később reumatoid artritiszt diagnosztizáltak nála. Az utóbbi betegség következtében állítása szerint nagyon lelassult, így az örökbe fogadásról is lemondott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Please go vote for bella ♡ @mksholidayrebornphotos

Marie (@mariemango80) által megosztott bejegyzés,

A családjában eddig mindenkinek lehetett gyermeke, mély depresszióba esett. Végül rátalált az élethű játék babákra. Jelenleg a "18 hónapos" ilyen babát, Bellát neveli, de hamarosan beszerez számára egy "testvért", Liamet. Elmondta, hogy bármennyire is élethűek, nem tudják kitölteni az űrt, de valamennyire jobban érzi magát tőlük.