Palik Lászlónak elment a hangja az Exatlon című műsor forgatásán

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary Palik László hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László két forgatási nap után szinte teljesen elveszítette a hangját.

Javában zajlik az Exatlon Hungary című új reality a Dominikai Köztársaságban, ahová a versenyzők és a stáb a karácsonyi ünnepek után utazott. A január 2-án induló műsor harmadik napján máris nemvárt fordulat alakult ki: Palik László, a műsorvezető két nappal a kezdés után elveszítette a hangját.

Palik László megmutatta, milyen elképesztő helyszínen forgatják az Exatlon Hungaryt Forrás: TV2

„Két nap alatt sikerült nullára írnom a hangszálaimat a verseny hevében. Ez nagyon egyszerűen kiderült, mert reggelre már szinte egy hang sem jött ki a torkomon. Hála Istennek a stáb ebben is a helyzet magaslatán állt, és azonnal jött az orvosi segítség, rövid vizsgálat, mosolygó bólogatás, egy nagy tű, egy nagy fecskendő, majd körülbelül két óra múlva, amikor szükség volt rá, újra hallatni tudtam a hangomat”árulta el a Blikknek Palik, aki hosszú idő után először lesz látható ma este a képernyőkön.

Ilyen az élet migrénnel: több, mint egyszerű fejfájáshttp://www.life.hu/drlife/20190101-ilyen-az-elet-migrennel-tobb-mint-egyszeru-fejfajas-tunetegyuttes.htmlA virtuális valóságnak köszönhetően egészségesek is megtapasztalhatják, milyen egy migrénes roham, és azt is, hogy egyáltalán nem csak a fejfájásból áll. Dr. LifeThinkstockElesett, és eltörte a combcsontját Zámbó Jimmy édesanyja, Anna nénihttp://www.life.hu/drlife/20181231-elesett-es-eltorte-a-combcsontjat-zambo-jimmy-edesanyja.htmlAz idős, szívbeteg asszony megszédült, elesett, és eltörte a combcsontját, valamint három bordáját. Anna nénit azonnal kórházba vitték, idős kora ellenére pedig az orvosok kénytelenek voltak megoperálni, több helyen összecsavarozták a combcsontját. Dr. LifeOrigoA tűzijáték a légutakra is káros: tüdőkárosodást okozhathttp://www.life.hu/drlife/20181230-szilveszter-a-tuzijatek-a-legutakra-is-karos-tudokarosodast-okozhat.htmlKöhögési és tüsszögési rohamokat is okozhat a tűzijáték német kutatóorvosok felmérése szerint. Ugyanis a rakétákból nagyon sok por kerül a levegőbe, és így a környéken állók belélegzik, ami tüdőkárosodást okozhat, a gyerekekre vagy asztmásokra kifejezetten veszélyes lehet. Sokaknál másnap okozhat görcsös köhögést. Dr. LifeOrigoA feldolgozott húsok és az alkohol fogyasztásának elhagyásával csökkenthető a rák kialakulásának kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20181230-a-feldolgozott-husok-es-az-alkohol-fogyasztasnak-elhagyasaval-csokkentheto-a-rak-kialakulasanak.htmlEgy új, 51 millió alany bevonásával készült kutatás szerint az alkohol és a feldolgozott húsok elhagyásával akár 40 százalékkal csökkenthető a rák kialakulásának kockázata – írja a 24.hu a Business Insider nyomán. Dr. LifeÍgy él most a férfi, akinek 25 éve levágta a felesége a péniszéthttp://www.life.hu/drlife/20181229-igy-el-most-a-ferfi-akinek-25-eve-levagta-felesege-a-peniszet.htmlŐszintén vallott az életéről az a férfi, akinek 25 évvel ezelőtt a felesége levágta a péniszét. Dr. Life--Rubint Réka édesapját kiengedték a kórházból, együtt ünnepelhettekhttp://www.life.hu/drlife/20181227-rubint-reka-edesapjat-kiengedtek-a-korhazbol-egyutt-unnepelhettek.htmlSzívműtéten esett át Rubint Réka édesapja. Karácsonyra azonban hazaengedték, együtt ünnepelhet a család. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.