Azt hitték a rokonai, hogy az ördög szállta meg, pedig valójában autoimmun betegségben szenvedett egy amerikai nő, akit végül az orvosoknak sikerült meggyógyítaniuk.

Elképesztő történetről számolt be a The Sun: egy amerikai háromgyermekes nő egyik napról a másikra elkezdett nagyon furcsán viselkedni. Lorinára hirtelen rohamok törtek, rángatózott, összevissza beszélt, és agresszívvé vált. Családja teljesen megdöbbent rajta, már kezdték azt hinni, hogy a nőt egy ördög szállta meg, szenteltvízzel próbálták meg orvosolni a problémát, ami nem segített.

Lorina Gutierrez autoimmun betegségben szenvedettForrás: NORTHFOTO/¬© Lorina Gutierrez / SWNS/Lorina Gutierrez / Swns

Végül rájöttek, hogy orvoshoz kell fordulniuk, a pszichiátrián viszont közölték, nem ideig eredetű baja van. A vizsgálatok során kiderült, hogy autoimmun betegségben szenved, amit egy tumor okozott. Még épp időben sikerült felfedezniük, különben Lorina állapota hamarosan rosszabbra fordult volna.

Két hónapnyi kezelés után sikerült a nőt meggyógyítaniuk az orvosoknak, ugyanakkor félő, hogy a betegség később még visszatér, így folyamatos kontrollra van szükség.