A Survivorből megismert Demeter Alexandrát mosolygós, életvidám nőként láthatták az emberek, ám valójában életének nagy része a fájdalomról és a félelemről szól: mellráktól retteg.

Demeter Alexandrát a Survivor játékosaként ismerhették meg az emberek. A mosolygós és életvidámnak tűnő lány azonban egyáltalán nincs jól, évek óta harcol a folyamatos kín ellen. A gyógyszerész melleiből sugárzik a fájdalom, és egyelőre nem tudnak mit tenni az orvosok. Amikor először megérezte, egyből az onkológiára rohant, de nem találtak semmit. 

Levetetné melleit a Survivor egykori játékosaForrás: RTL Klub

"Próbáltam úgy tenni, mintha nem éreznék fájdalmat, szinte rá sem néztem a mellemre, majd egyszer csak éreztem, hogy egy hatalmas, piros, pingponglabda méretű csomó van rajta.  Azonnal rohantunk egy magánklinikára, ahol az ultrahang után azt mondta az orvos, úgy tűnik, ez rosszindulatú daganat. A következő vizsgálatig eltelt egy hét, ám a biopszia eredménye kimutatta, hogy nem vagyok rákos. Majd kiugrottam a bőrömből, hogy nincs nagy baj" - mondta a Blikknek Alexandra. Fél évvel később már sírtam a fájdalomtól, a gyulladás pedig átterjedt az ízületeimre is.  Megműtöttek: egy részét kivették a mellemnek. A legrosszabb mégis az volt, hogy a fájdalmak nem múltak el, a tályog is visszajött, ezért újra kés alá feküdtem, ahol már szilikonimplantátumokat is kaptam. Az egészséges mellembe is kellett, a szimmetria miatt.  Már annyira el voltam keseredve, hogy azt mondtam az orvosnak, vegye le a melleimet, nekem nem kellenek. Pontot akarok tenni ennek az egésznek a végére, de fiatal korom miatt egyetlen orvos sem vállalta a szubkután masztektómiát, vagyis az emlőeltávolító műtétet" - árulta el Alexandra, aki a Survivorben nagyon jól érezte magát. "Kint nagyon jól éreztem magam, a játék alatt egyszer sem volt fájdalmam. Már azt hittem, teljesen elmúlt, de nem. Ha lelkileg picit még erősödöm, újra belevágok a kezelésekbe. Remélem, van itthon olyan orvos, aki tudja, mit kell csinálni, de ha nincs, akkor külföldön keresek szakembert" - árulta el, és arról is beszélt, mennyire rosszulestek neki a melleit érintő megjegyzések.  Sok kommentelő nevezett dr. Csöcsinek, ezen viccelődtek, és nem is tudták, hogy ez mennyire bántó.  Ha nincs ez az egész, sosem lettek volna implantátumaim. Kifelé mosolygok, de nem sok önbizalmam van, a nőiségem sérült. Bizalmatlan vagyok a férfiakkal szemben, emiatt még nehezebben ismerkedek. A műsor előtt nem igazán vetkőztem fürdőruhára más előtt" - tette hozzá Alexandra.