Uszkó Lászlót komoly sérülés érte novemberben, többszörös bokatörést szenvedett. A gipsz már nincs rajta, de még járni nem tud rendesen. 

Az Irigy Hónaljmirigy zenésze nagyon megsérült október elején, többszörös bokatörést szenvedett. Uszkó László sokáig azt hitte, csak rándulásról van szó, ezért nem is ment el időben orvoshoz. A gipszet azóta már levették róla, de még nem tud úgy járni, mint a törés előtt.

Uszkó László járni tanulForrás: FEM3

„Az akciófilmek arra tanítottak, hogy a fájdalom nem fáj. Az jó! Addig tudod, hogy élsz, ezért végig mellőztem a fájdalomcsillapítót. Persze így borzasztóan fáj. Kezdetben fényes nappal is mindenhol csillagokat láttam. Mintha minden lépésnél zsákvarró tűket szúrtak volna a bokámba, méghozzá tövig, a lépcsőkön pedig a könnyem is kicsordult, de a színpadon ácsorgás is kicsinált - árulta el a Blikknek Uszkó László. - Még mindig huszáros a járásom, de a nyöszörgős csoszogáshoz képest ez már előrelépés. Szó szerint! Kisded koromban könnyebben tanultam meg járni, ráadásul ebben a téli időben nem szívesen ügyeskedek a két mankómmal - tette hozzá a zenész. - Úgy forrtak össze a csontok, ahogy kell. Megúsztam a csavarozást. Ezért is ügyelek nagyon. A legnehezebb, hogy járás közben ne sántikáljak, mert azzal csak ártok. Magyarul akkor csinálom jól, ha fáj, úgyhogy nem kímélem magam. Az orvosom szerint még fél évbe is beletelhet, mire rendesen le tudok menni egy lépcsőn"  - mondta még Uszkó László.