Még családtagjaival és legfőbb támaszával, menyasszonyával sem érintkezhetett a rapper. Látogatót nem fogadhat, és egyelőre telefonhívást sem engedélyeznek neki, csak orvosaival beszélgethet. Így próbálják mindentől megóvni, ami a gyógyulását akadályozhatja.

„Tíz napig semmilyen módon nem tudok vele beszélni, és bemenni hozzá. Majd utána lesz rá alkalom, egyszer-egyszer talán. Egyelőre csak érdeklődöm utána az orvosoknál. Nagyon készségesek, aranyosak, úgyhogy minden este hívom őket. Atti hála istennek jól van” – árulta el Kriszti.

Forrás: Insatgram/Curtis

„Nagyon rosszul viselem ezt az időszakot, de nem kifejezetten azért, mert ő most nincs itt, hanem a rosszindulatú emberek miatt, és amiért eljutottunk idáig. Borzasztóan örültem, hogy ő ezt felismerte, és így döntött” – nyilatkozta a Mokkában, ám a Blikk kérdésére azt válaszolta, többet nem szeretne mondani. 

„Attival megbeszéltük, hogy sehol nem nyilatkozunk, és ehhez tartom is magam. A Mokkával kivételt tettem, hogy megvédjem magunkat. Nagyon sok volt ez a felhajtás neki és nekem is” – jelentette ki Kriszti.