Andy Vajna már a halála előtti hetekben is rosszul volt

betegség halál szívprobléma Andy Vajna kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismerős elárulta: Andy Vajna halála előtt nem sokkal a kórházban is összeesett.

Megszólalt Andy Vajna egy közeli barátja, aki elárulta, a producer látszólag jól volt a halála előtti időszakban, ugyanakkor már korábban is voltak rosszullétei. Egyszer még a kórházba is bement a szíve miatt, ahol össze is esett.

Amikor találkoztunk, nem tűnt olyannak, mint aki komoly betegséggel küzd. Azt viszont elmondta, hogy az utóbbi időben megint rakoncátlankodni kezdett a szíve. Pár hete olyan rosszul érezte magát, hogy bement a kórházba, a folyosón összeesett, bent is tartották. Sokat beszélgettünk jövőbeni terveiről, úgyhogy kijelenthetem, egyáltalán nem készült a halálra” – nyilatkozta a nevét nem vállaló ismerős a Story magazinnak.

Az illető hozzátette, Andy Vajnát orvosa már korábban figyelmeztette, hogy egészségesebben kellene élnie. Ha nem változtat, annak rossz vége lehet.

Amikor két évvel ezelőtt orvosnál járt, egyéb problémái miatt a doktor azt mondta neki, ha továbbra sem figyel a betegségeire, nem szokik le a szivarról, nem kezd egészségesebben étkezni, aligha lehet neki sok hátra. (...) A cukorbetegsége miatt pár éve a lábát is meg kellett műteni, nehezen gyógyuló sebei sok problémát okoztak neki. Az elmúlt egy évben láthatóan tovább romlott az egészségi állapota. Úgy tudom, Münchenbe járt mindenféle kezelésekre, többek között vércserére. Fizikai állapota miatt már nem utazhatott Amerikába, a hosszú repülőút nagyon megviselte volna a szervezetét, Magyarországon pedig nem volt meg a szükséges orvosi háttér, amivel életben tarthatták.”

Tóth Vera ismét szerelmes: új párjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-toth-vera-ismet-szerelmes-uj-parjarol-meselt.htmlÚgy tűnik, a költözés elhozta a boldogságot Tóth Vera életébe. Mióta különköltözött testvérétől, rátalált a szerelem.TV + Sztárok--Andy Vajna gyakran segített rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-andy-vajna-gyakran-segitett-raszorulokon.htmlAndy Vajna a szívén viselte a rászorulók sorsát, gyakran segített nagyobb összegekkel, de ezzel nem kérkedett. TV + Sztárok--Tatár Csilla szabadúszóként folytatja karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-tatar-csilla-szabaduszokent-folytatja-karrierjet.htmlTatár Csilla pihenéssel töltötte az év elejét, ugyanis a Csak show és más semmi alaposan kifárasztotta őt is, ahogy a többi hírességet is. Lassan azonban elkezdődik a munka, és Csilla úgy döntött, nem igazol le egyetlen csatornához sem.TV + SztárokOrigoAndy Vajna Twitter oldalán üzent a nagyközönségek utoljárahttp://www.life.hu/sztarok/20190123-andy-vajna-twitter-oldalan-uzent-a-nagykozonsegek-utoljara.htmlMint arról a Life.hu is több ízben beszámolt, január 20-án otthonában hunyt el a világhírű filmproducer, Andy Vajna. Utolsó nyilvános bejegyzésében is a szakmát méltatta.TV + Sztárok--Fiatal háttértáncosába szerelmes Celine Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-fiatal-hattertancosaba-szerelmes-celine-dion.htmlCeline Dion ismét fiatal háttértáncosával múlatta az időt. Azt beszélik, több van közöttük barátságnál. TV + Sztárok--Kárpáti Rebekáék már az esküvőt tervezik, elárulták a részletekethttp://www.life.hu/sztarok/20190123-karpati-rebekaek-mar-az-eskuvot-tervezik-reszleteket-arult-el.htmlRövid mosolyszünet után jegyezte el Kárpáti Rebekát szerelme, Völgyi Dániel focista. A pár két éven belül szeretne összeházasodni, már az összeköltözést és a nagy napot is tervezik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.