Kathryn Hartley a fiától születésnapjára egy 150 font, azaz majdnem 55 ezer forint értékű utalványt kapott ajándékba botoxkezelésre. Az asszony meg is csináltatta, ám az eredmény szerinte borzalmas lett. Eltorzult ugyanis a szemöldöke.

Korábban is volt már botoxkezelése Kathryn Hartleynek, aki most a fiától újabb utalványt kapott, amit erre válthatott be. A születésnapi ajándék 150 font, azaz majdnem 55 ezer forint értékű volt. Ebből az összegből az arca három területén kapott injekciókat – írja a The Lancaster and Morecambe Citizen.

A blackburni klinika kezelésével először elégedett volt, ám néhány nap elteltével észrevette, hogy a bőre száraz és feszes volt, az injekciók helyén csomók alakultak ki, a szemöldöke pedig eltorzult. 

Botoxinjekciót kapott a nagymamaForrás: AFP Illusztráció

"Volt már botoxkezelésem korábban, és tudtam, hogy nem ilyennek kellene lennie" – mondta az asszony. Visszament a klinikára, ahol korrekciót végeztek rajta, ám az eredménnyel még mindig nem volt elégedett. 

A beavatkozást végző Farah Amiri szerint a bőr ezen reakciója normális, és akár 2-3 hétig is tarthat. Harley azonban harmadszor is visszament, amikor közölték vele többórai várakozás után, hogy csak hetek múlva kap időpontot. Azt mondja, teljesen elment az önbizalma, az utcára sem mert kilépni, panaszt tett az illetékes hatóságnál. Az orvos viszont azt mondja, hogy Kathryn nem vett részt a szükséges utókezelésen.

A félresikerült műtét eredményét ide kattintva nézheted meg.