Elájult a TV2 népszerű műsorvezetője, Vitányi Judit, majd amikor elment kivizsgáltatni magát, kiderült, hogy inzulinrezisztenciája van.

Vitányi Judit túl sokat dolgozott, túlhajtotta magát, és tavaly év végén egyszer csak elájult. A TV2 Tények Reggel műsorvezetője régóta küzdött pajzsmirigy-alulműködéssel, és amikor az ájulása után elment kivizsgálásra, az orvosok közölték vele, hogy inzulinrezisztenciája is van.

A tüneteit már korábban is produkáltam, de a legutolsó vizsgálaton már a vérmintám is kimutatta. Picit dühös vagyok magamra, mert a májusi eredményeim nagyon szépek voltak, ezen felbátorodva túlvállaltam magam, aminek meg is lett az eredménye" – nyilatkozta a tévés a Blikknek.

Vitányi Judit inzulinrezisztenciásForrás: Instagram/tenyektv2

Az orvos szigorú diétára fogta, étrend-kiegészítőket írt fel neki, emellett rendszeresen sportolnia kell.

Csak napi száznegyven gramm szénhidrátot ehetek meg, emellett számolnom kell a fehérjét és a zsír mennyiségét is. Eleinte nagyon nehéz volt, de most már beleszoktam. Ráadásul olvadnak le rólam a kilók, ami nagyon boldoggá tesz. Régebben is rengeteget tettem azért, hogy fogyjak, de ennyire még soha nem volt eredményes. Kilenc kilót adtam le összesen az elmúlt másfél évben, az utóbbi másfél hónapban kettőt."