Felhagyott a szőrtelenítéssel a 31 éves nő, Milena Jonas: így néz ki a teste

Forrás: NORTHFOTO -
rendellenesség szőrtelenítés szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje bátorítására felhagyott a szőrtelenítéssel az anyuka: megmutatta, hogyan néz ki a teste természetesen.

Mindennap órákat töltött az édesanya azzal, hogy szőrtelenítsen. A hirsutizmus nevű túlzott szőrnövekedéssel járó betegség miatt ugyanis az áltagosnál jóval dúsabb volt mindenhol a szőrzete. A 31 éves Berlinben élő Milena Jonas az elmúlt 15 évben folyamatosan harcolt azért, hogy megfeleljen az elvárásoknak, és olyan csupasz legyen, akár egy szupermodell egészen addig, amíg férje, Denny fel nem hívta a figyelmét arra, hogy nincs szüksége erre a procedúrára ahhoz, hogy szép legyen.

Milena nem szégyelli, hogy szőrös Forrás: NORTHFOTO

Hozzátette, nem kell engednie a társadalmi nyomásnak csak azért, hogy beilleszkedjen. Milena ezek után felhagyott a szőrtelenítéssel, bár eleinte aggódott, hogy igénytelennek fogják tartani a szőrös teste miatt. Félelmei ellenére megosztotta a közösségi oldalakon a borotválatlan testét, hogy ösztönözzön vele másokat.

Milena megmutatta a szőrös lábát és hasát is Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.